Weboldalunk cookie fájlokat használ. Az oldal használatával Ön fogadta a cookie-kat, és beleegyezik azok használatába. További információért kérjük olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat. Köszönjük! Rendben
Termékek Menü
Angelcare AC 701 légzésfigyelő és babaőrző DECT Katt rá a felnagyításhoz

Angelcare AC 701 légzésfigyelő és babaőrző DECT

Ár:
54.990 Ft (43.299 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MNANG0005
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Angelcare AC 701 légzésfigyelő és babaőrző általános információk

A kisbabáknál, főként az első hónapokban előfordulhat, hogy légzésükben zavar vagy a normálisnál hosszabb kimaradás lép fel, amely ezáltal veszélyt jelenthet egészségükre vagy akár életükre is. A baba körülbelül egy éves koráig fordulhat elő a bölcsőhalálként (SIDS: Sudden Infant Death Syndrome) ismert váratlan, előzmények nélküli elhalálozás, amelynél az egzakt okot legtöbbször az utólagos vizsgálatok sem tudják megállapítani.

A jelenlegi ismeretek alapján a legmegfelelőbb megelőzési módszer a csecsemő alvás közbeni figyelése légzésfigyelővel. Az Angelcare légzésfigyelő használata a bölcsőhalál kockázatának csökkentése mellett elősegíti a szülők tehermentesítését, megteremtve ezáltal az éjszakai nyugodt pihenés lehetőségét. A légzésfigyelő készülék alap funkcionalitását tekintve olyan érzékeny mozgásérzékelő berendezés, amely a baba mellkasának légzés közbeni mozgását érzékeli. A légzésfigyelő készülékeken elsődlegesen beállítható az érzékenységi szint, továbbá, hogy mennyi idő után jelezzen, ha nem észlel mozgást. Felépítés és működés szempontjából eltérőek lehetnek, beállításuk körültekintést igényel.

A bababiztonság szempontjából másik hasznos funkciót megvalósító bébiőr (vagy babaőrző) a baba „őrzését” segíti, egy vagy két irányú hang közvetítésére is alkalmas. A második típust alkalmazva az édesanya is válaszolhat a baba hangjára, ezzel megnyugtatva őt.

Az Angelcare AC701 légzésfigyelő és bébiőr funkciót egy csomagban megvalósító termékével teljes nyugalmat biztosít. A dupla érzékelő szenzorpad nagyobb babaágy esetén is fokozott érzékelést és biztos jelzést ad. A légzésfigyelő használat veszélyeztetett gyerekek esetén orvosok és védőnők által kifejezetten ajánlott. Bármilyen általános kiságy matraccal vagy kókuszmatraccal használható 12 cm vastagságig. Az érzékelő táblát a matrac alá kell elhelyezni, a gyermek soha nem érintkezik közvetlenül az érzékelő-táblával. A készülékben kiegészítő funkcióként valósul meg az éjszakai fény, amely egy gombnyomással kikapcsolható. Az Angelcare légzésfigyelőket több mint 25 hazai kórház ajánlja.

Termék jellemzői:

 • Matrac alatti érzékelés 2 érzékelő lappal
 • Érintőképernyő színes kijelzővel (energiatakarékos móddal is)
 • Kétirányú kommunikáció
 • Éjszakai fény, be- és kikapcsolható a szülői egységről és a baba egységről is. – Kétféle fényerősség
 • Matrac alatti érzékelő lapok, állítható érzékenységgel
 • ECO mód (alacsony sugárzási mód)
 • Választható hangra bekapcsoló (VOX) vagy folyamatos hangtovábbító funkció
 • Hőmérséklet kijelzés és riasztás (Celsius és Fahrenheit is választható)
 • Alacsony elemfeszültség jelzés
 • Hatótávolságon kívüli jelzés
 • Mozgásérzékelés, TIC hanggal is
 • Szüneteltetés, némító, és kereső funkció
 • Hordozható, tölthető szülői egység
 • Szülői egységről kapcsolható éjszakai fény
 • Áramkimaradás esetén elemes üzemmódra vált
 • Működhet csak mozgásérzékelés funkcióval (szülői egység kikapcsolva)
 • Elemes és adapteres működés

 • Hangtovábbítás: DECT digitális, 1,8 GHz (1880 és 1920 MHz között)
 • Hatótávolság akár 250m
 • Nem orvostechnikai eszköz

Az Angelcare termékek használatára nincs megkötés, az egészségügyi kockázatokat figyelembe véve 0-14 hónapos kor között ajánlott.

Angelcare légzésfigyelők összehasonló táblázata ITT érhető el.

Mazsolanet Babaáruház  |  Kérdésed van? ITT tedd fel  |  Jó vásárlást kívánunk!

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kapcsolódó termékek

19.990 Ft

Az Angelcare AC420 bébiőr funkciót megvalósító terméke kristálytiszta hangátvitelt biztosít, továbbá éjszakai fényként is funkcionál. A 8 csatornával és színes LCD kijelzővel ellátott megbízható babaőrző hordozható szülői egységgel rendelkezik, ezáltal megkönnyítve a szülők mindennapjait és elősegítve a nyugodt éjszakákat. Az Angelcare termékeket több mint 25 hazai kórház ajánlja.

79.990 Ft

Az Angelcare AC 1100 videós légzésfigyelő és kétirányú babaőrző funkciót egy csomagban megvalósító termékével teljes nyugalmat biztosít. A dupla érzékelő szenzorpad nagyobb babaágy esetén is fokozott érzékelést és biztos jelzést ad. A készülékben kiegészítő funkcióként valósul meg az éjszakai fény, amely egy gombnyomással kikapcsolható. A szülői egység színes, érintőképernyős kijelzővel egészül ki, ezáltal a nyugalmat az érintéseddel irányíthatod. Az Angelcare légzésfigyelőket több mint 25 hazai kórház ajánlja.

24.990 Ft

Az Angelcare AC300 légzésfigyelő (két szenzorpaddal) érzékeli a baba legapróbb légzőmozgásait. A légzésfigyelő használat veszélyeztetett gyerekek esetén orvosok és védőnők által kifejezetten ajánlott. Bármilyen általános kiságy matraccal vagy kókuszmatraccal használható 12 cm vastagságig. Az érzékelő táblát a matrac alá kell elhelyezni, a gyermek soha nem érintkezik közvetlenül az érzékelő-táblával. Az Angelcare légzésfigyelőket több mint 25 hazai kórház ajánlja.

44.990 Ft

Az Angelcare AC403 légzésfigyelő és bébiőr funkciót egy csomagban megvalósító termékével teljes nyugalmat biztosít. érzékeli a baba legapróbb légzőmozgásait és a hangokat. A légzésfigyelő használat veszélyeztetett gyerekek esetén orvosok és védőnők által kifejezetten ajánlott. A készülékben megvalósul 5 féle működési funkció, elemes és hálózatos üzemmód, hallótávolságon kívüli figyelmeztetés, 5 fokozatban állítható hangerő.