Weboldalunk cookie fájlokat használ. Az oldal használatával Ön fogadta a cookie-kat, és beleegyezik azok használatába. További információért kérjük olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat. Köszönjük! Rendben
Termékek Menü

Edz Kidz Gyermek hallásvédő / fülvédő tok - piros + húzózsinóros táskával

Ár:
8.490 Ft (6.685 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MNEDZ0009
Elérhetőség: Előrendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Általános információk az Edz Kidz fültokról

Indul a fesztiválszezon és szeretnénk elmenni egy jó koncertre? Vagy jó lenne az egész családdal megnézni egy tűzijátékot vagy ellátogatni a Forma1-re? Felelősségteljes szülőként sokan döntenek úgy, hogy nem teszik ki gyermeküket ilyen zajártalomnak, ezért inkább lemondanak a hasonló programokról. Ezen változtat az Edz Kidz hallásvédő fültok használatával, amelyet kifejezetten gyermekek számára fejlesztettek ki. Az Edz Kidz hallásvédő babáknak már 6 hónapos kortól ajánlott.

Az Edz Kidz piros, fényes felületű fültok nagyon könnyű, mindössze 207 gramm, ennek ellenére nagyon strapabíró. Összehajtható, ezért szállítása és tárolása egyszerű, amelyet nagyban megkönnyít a csomagban található piros színű húzózsinóros táska. Széles körben alkalmazható - koncertektől és autóversenyektől kezdve, a bevásárlóközponton át sporteseményekig bárhol -, de leginkább a következő eseményeken ajánlott gyermekünk számára a fültok viselése: koncerten, hangszeren való gyakorláshoz (pl. dobolás), tanulás közben (növeli a koncentrációs képességet), tűzijátékok alkalmával, autó és motor versenyen, esetleg légi bemutatón vagy egyéb hangos helyszíneken.

 

Autizmussal élő gyermekek

Autista gyerekeknél sokszor előfordul az átlagosnál érzékenyebb látás és hallás. Emiatt zavaróbb lehet számukra és panaszkodhatnak a körülöttük lévő hangzavarra, amely egy normál hallású embernek természetesen nem tűnik fel. A gyermek, pusztán a kezét füleire szorítva nem tudja kizárni ezeket a hangokat. Számukra különösen hasznos megoldást jelenthet az Edz Kidz fültok, amely csillapítja a környezeti zajokat, miközben viselete hosszú távon is kényelmes.

 

Az Edz Kidz gyermek hallásvédő fültok használata és megfelelő ápolása

A fülvédő nem játék, csak felnőtt felügyelete mellett használható. A kutacsok (csecsemő koponyájának puha része) teljes összezáródásáig a terméket nagyon körültekintően kell alkalmazni. Az első alkalmakkor javasolt, hogy a nagyobb fejmérettel rendelkező szülők tegyék fel, hogy kicsit engedjen a termék vasmagos pánt része. A csomag tartalma egy darab gyermek hallásvédő fültok és egy darab színes tárolózsák. Helyesen viselve az Edz Kidz fülvédő kiváló védelmet biztosít, kiszűri a magas frekvenciájú zajokat.

 1. A termék kicsomagolását követően fogja a fejpántot az egyik kezével, majd húzza le a fültokot a másikkal.
 2. Húzza szét a fejpántot amennyire csak lehet, helyezze a fültokokat a viselő füleire, közben illessze a fejpántot a fej tetejéhez.
 3. Tartsa egy helyben a fejpántot a fej tetején, amíg beállítja a fültok kényelemes viseletét biztosító magasságot. A fejpántnak a fej tetején kell pihennie, hogy tartsa a fültokokat. Kisebb gyerekek esetén a fejpánt elállhat a fejtetőtől. Ez nem befolyásolja az Edz Kidz fülvédő hatékonyságát.
 4. Állítsa be a fejpántot és a fültokokat stabilan, hogy hatékony zajszűrést biztosítsanak.
 5. Helyezze fel az fülvédőket mielőtt a viselő nagy zajnak lenne kitéve, viselje őket végig, ezzel is szokva a fültokot.
 6. Ne feledje magával vinni a húzózsinóros táskát, melybe kényelmesen belehelyezhető a fültok, ha már nincs rá szükség.

Higiéniai szempontból fontos a fülvédő tok megfelelő ápolása. Tisztítsa langyos szappanos vízzel, fertőtlenítse háromhavonta vagy a használat gyakoriságától függően bizonyos időközönként. Ne alkalmazzon szerves oldószereket vagy alkoholt a tisztításhoz. Használaton kívül ajánlott az Edz Kidz fülvédőket tiszta, száraz műanyag táskában, napfénytől védve tárolni.

 

Termék specifikáció (adatlap)

 • Csillapítási értékek

 Frekvencia (Hz)

63

125

250

500

1000

2000

4000

8000

 Általános csillapítás (dB)

15,3

9,0

17,2

25,7

35,2

34,9

38,0

36,0

 Szabvány eltérés (dB)

4,0

3,4

2,8

1,7

3,4

3,1

4,3

3,9

 • SNR 26dB H: 33dB M:24dB L14dB
 • CE tanúsítványt kibocsátotta: INSTITUTE NATIONAL DE RECHERCHÉ ET DE SECURITE AVENUE DE BOURGOGNE/ B.P.27, F54501 VANDOEUVRE, FRANCE
 • Az Edz Kidz fülvédők kompatibilisek az Európai 89/686/EEC 2 -es mellékletében foglaltakkal, így teljesíti a EN352-1: 1993 Európai standardot (Hallásvédők – általános követelmény – 1. rész: fültokok).
 • EN3521 szabvány szerinti CE jelzésű termék.

Mazsolanet Babaáruház  |  Kérdésed van? ITT tedd fel  |  Jó vásárlást kívánunk!

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kapcsolódó termékek

8.490 Ft
Edz Kidz pink hallásvédő fültok, pink színű húzózsinóros táskával, amelyet kifejezetten gyermekek számára fejlesztettek ki. Az Edz Kidz hallásvédő babáknak már 6 hónapos kortól ajánlott.
8.490 Ft
Edz Kidz fekete hallásvédő fültok, fekete színű húzózsinóros táskával, amelyet kifejezetten gyermekek számára fejlesztettek ki. Az Edz Kidz hallásvédő babáknak már 6 hónapos kortól ajánlott.
8.490 Ft
Edz Kidz kék hallásvédő fültok, kék színű húzózsinóros táskával, amelyet kifejezetten gyermekek számára fejlesztettek ki. Az Edz Kidz hallásvédő babáknak már 6 hónapos kortól ajánlott.
8.490 Ft
Edz Kidz citromsárga hallásvédő fültok, citromsárga színű húzózsinóros táskával, amelyet kifejezetten gyermekek számára fejlesztettek ki. Az Edz Kidz hallásvédő babáknak már 6 hónapos kortól ajánlott.
8.490 Ft
Edz Kidz zöld hallásvédő fültok, zöld színű húzózsinóros táskával, amelyet kifejezetten gyermekek számára fejlesztettek ki. Az Edz Kidz hallásvédő babáknak már 6 hónapos kortól ajánlott.
8.490 Ft
Edz Kidz fehér hallásvédő fültok, fehér színű húzózsinóros táskával, amelyet kifejezetten gyermekek számára fejlesztettek ki. Az Edz Kidz hallásvédő babáknak már 6 hónapos kortól ajánlott.