Weboldalunk cookie fájlokat használ. Az oldal használatával Ön fogadta a cookie-kat, és beleegyezik azok használatába. További információért kérjük olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat. Köszönjük! Rendben
Termékek Menü

Pelenkázótáska

Praktikus, de trendi pelenkázótáskát szeretnél, akkor nézz szét a Babymel kollekcióban, hiszen a jól használható beosztása mellett akár kézi- vagy válltáskaként is használhatod. A táskák a pelenkázó alátét mellett szigetelt palacktárolót is tartalmaznak, amely mindig megfelelő hőfokon tart, akár hideg vagy meleg italt viszünk magunkkal.

 

Rendezés:
Nézet:

A pelenkázótáskák között megtalálható Babymel Millie típus letisztult vonalaival, Babymel Satchel, amely akár egy bohém, vidám mintás válltáska, Babymel Grace letisztult, minden kiegészítőddel jól kombinálható kézitáska, Babymel Cara elegáns és nőies darabjai, Babymel Amanda táskái, amibe bármit belepakolhatsz, hiszen nagy mérete miatt mindent szépen el tudsz benne rendezni, Babymel Katie mindenhez passzoló színével és csíkos vállpántjával, Babymel Big Sloutchy, amely a legnépszerűbb modell lett a formája és a praktikus elosztása miatt, Babymel Ella, mely akár egy hétvégi utazáshoz elegendő baba holmi tárolását is elbírja, Babymel Bella sikkes minimalista mintás darabjai, Babymel Ally  kompakt designt képviselő pelenkázótáskái, Babymel Tony, amely akár egy ikerpár mindennapján szükséges kiegészítőt elbír, Babymel Anya az elején különleges lézer vágott mintával, Babymel Frankie, amely rengeteg zsebével mindent kezed ügyébe ad, Babymel Evie és Molly pelenkázótáskái, melyek bájos pöttyökkel varázsolnak el.